Sterren

Irene Moors babbelt bij MAX na over (mis)baksels

Irene Moors gaat aan de slag bij Omroep MAX. Ze gaat het nieuwe napraatprogramma over Heel Holland bakt presenteren: Doorbakken. In overleg met André van Duin, die in Smaakt naar meer terugblikte op de (mis)baksels, is Irene gestrikt voor de presentatie. Dat maakte Jan Slagter maandag bekend op de najaarspresentatie van zijn omroep.

Smaakt naar meer sneuvelde eerder dit jaar omdat het te weinig jonge kijkers trok. Doorbakken gaat er dan ook anders uitzien. Zo wordt niet alleen meer teruggeblikt op de gebeurtenissen in Heel Holland bakt maar treedt Irene ook buiten de bakwereld. Ze voert gesprekken met gasten op diverse bijzondere locaties, afgewisseld met reportages waarin Janny van der Heijden en Robèrt van Beckhoven dieper ingaan op Heel Holland bakt-thema’s, ingrediënten en tradities.

“Ik heb zin om bij MAX aan de bak te gaan”, zo reageert Irene, die in 2016 na 25 jaar RTL verruilde voor SBS6. Sinds vorig jaar werkt ze als freelancer. “Praten met verschillende gasten over eten én Heel Holland bakt, een van de best bekeken programma’s van Nederland. Dat is toch fantastisch!”