Sterren

Kasteel van De Meilandjes ook in 2020 al helemaal volgeboekt!

De Meilandjes zijn populairder dan ooit! Hun chateau is volgend jaar ook al helemaal volgeboekt. Dit laten ze weten op hun website! Voor de rest van dit jaar is er ook geen enkele kamer meer beschikbaar.

Er kan dus pas weer geboekt worden voor januari 2021, maar aangezien De Meilandjes eind deze maand ook al weer te zien zijn bij SBS6 met het tweede seizoen van hun realityserie zal dat hun chateau natuurlijk opnieuw een flinke boost geven!

In hun Chateau Marillaux worden 5 verschillende kamers aangeboden, bestaande uit Suite Germaine, Chambre Marthe, Chambre Louise, Chambre Francine en Suite Mariaux. De kamers zijn vernoemd naar de vrouwen die ooit op het landgoed hebben geleefd. De prijzen variëren van 140 tot 190 euro.

Verder kan er tijdens het verblijf gebruik worden gemaakt van het zwembad, gratis WiFi en een prachtige tuin met 8 hectare grond. Daarnaast is het ook mogelijk om het kasteel af te huren voor bijvoorbeeld een bruiloft of een feest.

Het nieuwe seizoen van Chateau Meiland begint op maandag 26 augustus om 20:30 uur en je kan hier ook nog stemmen zodat ze kans maken op De Gouden Televizier-Ring!