Sterren

Linda en Wendy druk met verhuizen naar 6

Linda de Mol en Wendy van Dijk hebben er zin! Zij verhuizen van RTL 4 naar SBS6 en zo te zien is de verhuizing in volle gang…

We hebben er even op moeten wachten, maar na drie jaar is er toch echt een nieuw seizoen Ik hou van Holland. Acht afleveringen lang nemen teamcaptains Jeroen van Koningsbrugge en Guus Meeuwis het met hun teams tegen elkaar op, terwijl Linda de Mol als vanouds alles in goede banen probeert te leiden. Ik hou van Holland is vanaf zaterdag 7 september elke week te zien tussen 20.00 en 21.30 uur.

En Linda is vanaf zondag 8 september ook weer te zien met Miljoenenjacht! De opzet van het populaire programma blijft hetzelfde: 500 kandidaten in de studio strijden om die ene, felbegeerde plek in de finale. In de finale maakt de kandidaat met het beroemde kofferspel kans op een geldprijs van misschien wel vijf miljoen euro. Uiteraard gaat Winston Gerschtanowitz weer elke week op pad om ook een deelnemer van de Postcode Loterij thuis het gewonnen finalebedrag uit te reiken. Postcode Loterij Miljoenenjacht is vanaf zondag 8 september vijf weken lang te zien op zondagavond om 20.00 uur.

En ook Dance Dance Dance verhuist mee naar SBS6 met Wendy van Dijk als presentatrice. Actrice Susan Visser met acteur Thomas Cammaert. Danny de Munk met zijn dochter Bo. Zangeres Sharon Doorson met acteur Géza Weisz. Fitnessmodel Nochtli Peralta Alvarez met zanger Vinchenzo Tahapary. En: de dames van OG3NE. Dat zijn de bekende Nederlanders die dit jaar de sterren van de hemel gaan dansen in een nieuw seizoen van Dance Dance Dance.