Sterren

Mick Harren richt pijlen op Monique: 'Misschien is er nu hoop'

Mick Harren (52) vertelt in een openhartig interview in de nieuwe Weekend dat hij Monique Westenberg (41) een leuke vrouw vindt: “Monique ken ik niet zo goed, maar misschien is er nu hoop voor mij en Monique.”

Het was misschien wel de grootste shock van het jaar: Begin november maakte André Hazes bekend dat het over en uit is tussen hem en Monique Westenberg. ”Zij hebben hun best gedaan om er samen nog voor te gaan. Dat mocht helaas alleen niet zo zijn. Een verschrikkelijk moeilijke keuze waar veel tranen overheen zijn gegaan, maar voor nu is dit het beste besluit”, liet het management in een statement weten.

Voor volkszanger Mick Harren lijkt de breuk een nieuwe kans te hebben gemaakt: “Ze is toch vrijgezel nu? Dan heeft ze in plaats van een jongere jongen een keer een oudere vriend. Ik vind Monique een hele leuke vrouw.” Een opvallende uitspraak, vooral omdat hij André en Monique een leuk setje vond: “Ik vind ‘t zonde, want ik vond Monique en hem een heel leuk stel samen. Zijn carrière is in een stroomversnelling geraakt en nu dit.”

Maar of de zanger nu daadwerkelijk de sprong waagt om de vrijgezelle Monique aan de haak te slaan, blijft onduidelijk: “Of ik een vriendin van twintig jaar jonger zou willen, weet ik niet. Zo piepjong, dan moet je bij de wieg gaan staan. […]  Ik sta open voor een relatie als het op mijn pad komt, maar ik ben niet specifiek op zoek.”

Het hele interview met Mick Harren is te lezen in de nieuwe Weekend.