Terug

Volg Shownieuws

Nieuwe uitdaging voor Utopia-Romy en Cemal!

Nieuwe uitdaging voor Utopia-Romy en Cemal!

Nieuws

30 juli 2019, 22:20

Romy Koldenhof (‘Reums’) en Cemal Hazebroek woonden beiden meer dan twee jaar in Utopia, tot de eerste versie van dit SBS6-realityprogramma medio 2018 stopte. Iedereen kon heerlijk meegenieten van hoe zij smoorverliefd op elkaar werden en hoe zij samen de lusten en de lasten van hun opbloeiende relatie droegen.

En nog altijd zijn dé Utopiaanse tortelduifjes gelukkig samen, alleen nu niet meer in het beloofde land maar in de wijde wereld. Cemal: “Ik ben nog steeds heel erg verliefd op deze prachtige, mooie vrouw!”

Regelmatig spreken Romy en Cemal af met andere ex-Utopianen, zoals Beau, Gina en Cees. Er moet natuurlijk ook gewerkt worden. Romy is presentatrice geworden van Huisdieren TV. Cemal is werkzaam als stukadoor.

In een filmpje kondigt het liefdeskoppel aan alles op alles te zetten om een eigen reallifesoap te krijgen. Een deel van het benodigde budget wordt opgehaald bij hun fans via donatie-crowdfunding. Wie weet zien we ze binnenkort terug!

https://www.instagram.com/p/B0gi3m5iRNo/

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.