Sterren

Rachel Hazes reageert voor het eerst op nieuwe liefde André

Rachel Hazes heeft voor het eerst gesproken over de nieuwe liefde van haar zoon André. Hij is sinds kort dolgelukkig met presentatrice Bridget Maasland en dat kan haar wel bekoren…

Shownieuws sprak Rachel bij het optuigen van haar kerstboom voor Sky Radio. Bij het jaarlijkse Christmas Tree for Charity moest ze dat binnen 15 minuten zo mooi mogelijk mogen klaarspelen. Ze heeft al zin om kerst ook echt te vieren. ”We zijn met alle dierbaren bij elkaar,” vertelt ze in de video bovenaan deze pagina. Als wij vragen of André en zijn nieuwe vriendin ook bij het kerstfeest zijn, antwoordt ze bevestigend. Ze vindt het ‘helemaal te gek!’

Ook in RTL Boulevard reageerde Rachel op haar band met Bridget. ““We appen, we bellen en we hebben de grootse gein met elkaar”, zegt Rachel over het contact met Bridget. “Ze is echt leuk, ik ben echt blij met haar.” Het goede contact is ook te danken aan het feit dat Rachel zelf ook weer aan de betere hand is. “Ik heb weer overal zin in, ik zie alles met een lach tegemoet. Ik ben dankbaar dat ik er nog ben”, aldus de moeder van Dré.

Rachel Hazes deed onlangs eindelijk haar hele verhaal. De moeder van André Hazes vertelde in de Story uitgebreid over de donkerste dagen uit haar leven. Op haar eigen verzoek schrijft ze zelf in het weekblad over haar gemoedstoestand. ”En toen was het 2016 – twaalf jaar na het overlijden van mijn man André,” begon ze haar verhaal. ”Het werd mij op een gegeven moment allemaal te veel. Het verdriet om André, de enorme media-aandacht en daarbij de zorg voor onze kinderen Roxeanne en André junior, kinderen die ineens geen papa meer hadden. Het omgaan met het daarbij horende verdriet.”

Rachel hield zich groot voor de buitenwereld, maar… ”De werkelijkheid was echter dat ik er helemaal doorheen zat. Ik probeerde altijd opgewekt en vrolijk te doen, maar diep van binnen was mijn hart gebroken. Mijn leven, mijn alles was er niet meer.”

Het ging niet goed met Rachel. ”Ik pleegde roofbouw op mijn lichaam. At slecht en sliep hooguit twee a drie uur per nacht. Ik wilde alles goed doen en altijd met de denkwijze van mijn man in gedachten. Ik was bang om te falen en dus bleef ik doorgaan. Dag in, dag uit, jaar in, jaar uit. Moegestreden was ik.”

Ze hield het dan ook niet meer vol. ”Ik kreeg een zware burn-out. Gelukkig waren er mijn lieve vrienden en familie die me door deze heftige periode heengetrokken hebben. Stukje bij beetje kreeg ik weer grip op mijn leven.”

Inmiddels gaat het dan ook weer hartstikke goed met Rachel. ”En nu ben ik er weer! Fit en sterk! En ik kijk vol goede moed de toekomst in. Het liefst samen met de mensen van wie ik zo ontzettend veel hou.” Het volledige verhaal van Rachel is in de Story te lezen!

De band met André

Nu de band tussen André Hazes en zijn moeder Rachel weer verbeterd is, zijn de twee druk in de weer om een inhaalslag te maken. Zo gingen ze pas geleden nog een avondje uit met elkaar. Bij een foto van de heerlijke avond schreef de populaire zanger: “Meeting over 2020. We gaan niks anders doen! #HollandZingtHazes” Het lijkt erop dat de twee gaan samenwerken voor de Hazes-concerten die volgend jaar op de planning staan.

Eerder onthulde André al hoe blij hij is met de terugkeer van zijn moeder in zijn leven. Moeder en zoon hebben de laatste jaren veel mot gehad en spraken elkaar soms tijdenlang niet, maar inmiddels is alles weer koek en ei. Bij een eerdere foto schreef hij: ”Zo fijn dat je weer terug bent!”

View this post on Instagram

Zo fijn dat je weer terug bent!????‍????

A post shared by Andre Hazes (@andrehazes) on

In een uitzending van Waar is de Mol? van eind september dit jaar leek het er even op dat de band tussen de twee weer was verslechterd. Toen vertelde Andre onder andere over de ruzie: “Waarom was dat? Hoe kan je nou drie jaar geen contact hebben met je zoon? En dan was ze er heilig van overtuigd: Ja, maar dat lag niet aan mij. Dus zij ziet dat dan niet” Het fragment is hieronder terug te zien.