Sterren

Moet Rafael zijn Estavana nog langer missen?!

Rafael van der Vaart moet zijn vriendin Estavana Polman nog langer missen. Estavana zit als sinds halverwege november in Japan voor het WK handbal. Afgelopen zondag wonnen de dames de finale en Estavana werd zelfs gekroond tot ‘belangrijkste speler van het toernooi’. Morgen landt het team weer op Nederlandse bodem maar het is de vraag of Rafael op het vliegveld staat om zijn vriendin op te wachten.

Op Instagram zegt Rafael namelijk dat hij in het vliegtuig zit… maar niet naar zijn vriendin! ”Allemaal aan boord! Onderweg naar het hoofdkwartier van de UEFA voor de loting van de volgende ronde van de Champions League!” Estavana daarentegen komt dinsdagochtend vanuit Japan met haar hele team weer terug naar Nederland.

Rafael en Estavana zijn inmiddels al weer vier jaar samen en vorig jaar zomer beviel het stel van een dochter genaamd: Jesslynn. Rafael heeft uit zijn eerdere relatie met Sylvie Meis al zoontje Damián gekregen.

Rafael wist niet wat hij zag toen Estavana de titel won. De voormalig voetballer ging compleet uit zijn plaat na het behalen van de wereldtitel! Als hij aan tafel zit bij Ziggo Sport gooit hij van blijdschap een bal tegen Jack van Gelder aan en stoot hij ook nog een per ongeluk een glas water om.

De ploeg van bondscoach Emmanuel Mayonnade greep het begeerde goud door in een zinderende finale van het WK in het Japanse Kumamoto Spanje te verslaan. Het verschil was één doelpunt: 30-29. Topschutter Lois Abbingh verzilverde in de slotseconde een strafworp.