Sterren

Rossana koestert jarenlange vriendschap met Rachel

Rossana Kluivert is ontzettend blij met haar jarenlange vriendschap met Rachel. De twee kunnen altijd op elkaars steun rekenen. En dat kan Rossana momenteel hartstikke goed gebruiken…

”The Great Gift in Life is Friendship ❤,” schrijft ze bij een foto van haar en goede vriendin Rachel samen. En daar zijn haar volgers het helemaal mee eens. ”Helemaal waar ❤”, ”Vriendschap is zo waardevol. Zet hem op dames en laat iedereen maar kletsen” en ”Rotterdamse powergirls,” luiden enkele reacties onder haar post.

View this post on Instagram

The Great Gift in Life is Friendship❤️????

A post shared by Rossana Kluivert (@rossanakluivert) on

Rossana Kluivert zit sinds de uitzending van Opgelicht?!, waarin vorige week aandacht werd besteed aan mogelijke misstanden binnen haar organisatie Dog Rescue Center Curaçao, in zak en as. Ze kan amper meer slapen, zo vertelde ze eerder in De Telegraaf.

“In het begin was er ongeloof. Daarna verdriet, alsof je geen adem meer kunt krijgen. Slapen gaat niet meer. Ik heb de hele nacht gehuild, onze vrijwilligers huilen”, aldus Rossana. “We waren zoiets moois aan het opbouwen. Nu ben ik vooral boos.” Volgens haar klopt er niets van het hele verhaal dat Opgelicht?! schetst en zijn de tv-makers zelf ‘opgelicht’.

Ook Rachel heeft een zware periode achter de rug. De moeder van André Hazes vertelde vorige week in de Story uitgebreid over de donkerste dagen uit haar leven. ”Het werd mij op een gegeven moment allemaal te veel. Het verdriet om André, de enorme media-aandacht en daarbij de zorg voor onze kinderen Roxeanne en André junior, kinderen die ineens geen papa meer hadden. Het omgaan met het daarbij horende verdriet.”

Inmiddels gaat het weer hartstikke goed met Rachel en is de band met haar zoon verbeterd. De twee zijn druk in de weer om een inhaalslag te maken.