Sterren

Rutger Vink, vriend Thomas en puppy Paco bedreigd en flink uitgescholden op straat

YouTuber en Dancing with the Stars-kandidaat Rutger Vink, ook wel bekend als Furtjuh, is vrijdagmiddag samen met zijn vriend Thomas van Grinsven op straat uitgescholden en bedreigd door een man. Dat laat Rutger weten op Twitter. Ze waren hun puppy Paco aan het uitlaten en die moest het bijna ontgelden met een trap(!).

Zo schrijft Rutger: “Net uitgescholden en bedreigd door een homofoob op straat. Wilde ook nog eens mijn puppy Paco een trap geven. Was denk ik een gerichte actie, want hij riep ‘…met je ??$£$!-filmpjes.’ Leuk om straks weer met Paco naar buiten te gaan…” In de video hierboven vertellen de twee over het incident.

De YouTuber komt openlijk uit voor zijn geaardheid en heeft al jaren een relatie met vlogger Thomas van Grinsven. Op zijn Instagram Stories laat hij weten ook te zijn uitgescholden voor ‘kankerhomo’ en ‘kanker dit, kanker dat, met je kutfilmpjes’. Thomas schrijft in zijn Instagram Stories dat de man zelfs met hun wilde vechten, maar dat zij dat genegeerd hebben en door zijn gelopen.

Het betreurt de twee enorm dat zoiets anno 2019 nog altijd gebeurt: “Het stelt ons echt enorm teleur dat er nog steeds mensen bestaan (dit was een volwassen man) die op zo een laag niveau met andere omgaan.” Aan Shownieuws laat Rutger weten dat hij geen aangifte gaat doen, maar dat ze allebei wel erg geschrokken zijn.