Sterren

Thomas Berge en Cassidy Roeks uit elkaar

Thomas Berge en Cassidy Roeks hebben een punt achter hun relatie gezet. Dit laat Cassidy weten in een openhartig bericht op Instagram…

”Lieve sukkel,” begint Cassidy haar bericht ‘liefkozend’. ”Aan al het moois komt vaak een eind. Zo ook aan ons avontuur. It was one hell of a ride… Ik ben je dankbaar voor alle mooie dagen, de onvoorwaardelijke liefde die ik heb mogen voelen voor jouw lieve kleine man en de levenslessen die jij me aan het einde van de rit hebt gegeven!”

”Het plekje in mijn hart zullen jullie altijd houden en ik gun je al het moois van de wereld toe,” vervolgt ze haar bericht. ”Hierbij willen Thomas Berge en ik laten weten dat wij ervoor gekozen hebben om voor nu beiden onze eigen weg te gaan. We hopen dat jullie onze privacy hierin willen respecteren.”

https://www.instagram.com/p/B4Ai6oGAYz9/

Op haar Instagram Stories lijkt ze nog een tipje van de sluier op te lichten over de reden van de breuk. Ze schrijft daar: ”Als iemand je hart breekt, SLA HEM DAN IN ZIJN GEZICHT! Serieus, sla ze in het gezicht en haal een ijsje!” Thomas is zelf niet in Nederland, want de Expeditie Robinson-deelnemer is samen met zijn zoontje in Disneyland Parijs.

Het was alweer de derde keer dat Thomas en Cassidy een relatie hadden. De tortelduifjes kregen in september 2016 een relatie en gingen in november 2017 uit elkaar, omdat ze het naar eigen zeggen veel te druk hadden. De vonk sloeg vervolgens opnieuw over, om in oktober 2018 voor de tweede keer over en uit te gaan.

Even later gaven de zanger en zijn vriendin voor de camera van Shownieuws toe dat zij opnieuw een setje vormden. ”Cassidy en ik zijn weer een tijdje met elkaar aan het daten. En dat is fijn, dat is leuk, we hebben het heel erg gezellig en het gaat goed.” In de video hieronder zie je hoe dat interview destijds verliep.