Sterren

Zoveel leek baby Yolanthe op Xess Xava!

Xess Xava blijkt zijn knappe kinderlooks te hebben van zijn moeder Yolanthe. Sterker nog, de twee blijken als kindjes haast niet van elkaar te onderscheiden!

Eerder dit jaar deelde Yolanthe foto’s van zichzelf als kleine ‘Yo’ en daarop is een hoop te zien. ”In de armen van mijn allergrootste voorbeeld.. mijn mama, mijn engel” schreef Yolanthe bij de foto. En vergelijk dat eens met Xess Xava… Niet normaal!

Xess heeft ook een hoop van zijn vader weg. Trotse papa Wesley Sneijder postte op Instagram een zoete foto van zijn oogappeltje, met de tekst: “Zijn lach laat de wereld stralen en elke gedachte aan hem laat mijn problemen verdwijnen”. En zoals je ziet in de video bovenaan deze pagina – als vader en zoon zo naast elkaar zitten – is goed te zien hoeveel de kleine man op zijn vader lijkt.

Eind oktober leek het er nog op dat de kleine zijn vader Wesley Sneijder ook qua carriere achterna gaat! Er schuilt nu al een een groot voetbaltalent in hem, en z’n moeder is dan natuurlijk zijn grootste supporter!