Sterren

Yolanthe haalt uit naar hater na kritiek op uiterlijk Xess Xava

Yolanthe Sneijder-Cabau is de kritiek op het uiterlijk van haar zoontje Xess Xava he-le-maal zat en heeft op Instagram daarom hard uitgehaald naar een hater.

Het driejarige jochie moet het vaak ontgelden door zijn lange haren en vlechtjes en daar is moeder Yo klaar mee. Als een volger reageert met: ”Is het nou een meid of een vent snap het niet meer….” besluit de brunette voor eens en voor altijd korte metten te maken met dit soort opmerkingen. ”Het is een jongetje met lang haar en een heel blij gezichtje en zieltje. Hij vindt zijn haartjes mooi zo lang en hij is wie hij is. Belachelijk hè?”

De apetrotse moeder kan gelukkig op veel bijval rekenen. ”Laat iedereen toch lekker kletsen…. mensen gunnen iemand niets meer… het is gewoon een mooi en heerlijk ventje”, ”Hij mag zijn wie hij is. Een prachtig mannetje” en ”Ik snap niet dat sommige ‘volwassen’ mensen zulke domme comments achterlaten. Laat je niet gek maken!” luide enkele reacties onder de post.

Het is niet de eerste keer dat Yolanthe wordt bekritiseerd door de ‘moedermaffia’. Twee weken geleden deelde ze op Instagram een prachtige foto van Xess Xava in de zee, maar het kiekje viel bij veel van haar volgers verkeerd.