Sterren

Yolanthe voor het eerst openhartig over breuk Wesley

Yolanthe Cabau en Wesley Sneijder domineerden het afgelopen jaar het nieuws toen bekend werd dat de twee uit elkaar zouden gaan. Yolanthe heeft zich hier nooit persoonlijk over uitgelaten, maar daar is nu verandering in gekomen.

In een interview met VROUW vertelt de actrice openhartig over de moeilijke periode die ze beleefd op liefdesgebied. “Afgelopen jaar was een van de moeilijkste jaren uit mijn leven. Ik denk dat iedereen die een relatiebreuk heeft ervaren, begrijpt hoe verdrietig en eenzaam dat kan zijn”, vertelt ze. Het was dan ook vooral haar zoontje Xess Xava (4) die haar door deze tijd heen sleepte. “Het allerbelangrijkste van alles is mijn lieve Xess Xava (4) die mij elke dag zo veel liefde geeft en heel trots maakt. Ik vind het bijzonder dat ik elk moment mag meemaken van hoe hij groeit en leert.”

In het gesprek wordt de brunette gewezen op hoe ‘gelukkig zij en Wesley leken’. Denkt Yolanthe dat ze nog een keer zo’n grote liefde zal hebben? “In de liefde zal ik altijd blijven geloven”, stelt de 35-jarige.

Yolanthe kan na de breuk met Wesley Sneijder nog steeds op haar voormalige schoonfamilie rekenen. “Na al die jaren is ook Wesley’s familie mijn familie geworden. Ik hou zielsveel van zijn ouders”. Voor de opvang van haar 4-jarige zoontje Xess Xava tijdens tv-opnames kan ze rekenen op de ouders van Wesley. “Zijn moeder is als een moeder voor me. Wat er ook gebeurt, die liefde zal nooit verdwijnen.”

Eerder was Wesley ook al openhartig over hun breuk.