Sterren

Zo gaat het nu met Hanny Veerkamp na ziekenhuisopname

Hanny Veerkamp is donderdagmiddag opgenomen in het ziekenhuis, zo liet haar bezorgde man Ton weten op Facebook. Inmiddels heeft Shownieuws contact gehad met Hanny en bekenden van de familie en er blijkt goed nieuws te zijn.

Ziona Beense, de vrouw van volkszanger Ramon Beense en een geliefde vriendin van de familie Veerkamp, laat aan Shownieuws weten: ”Hanny mag zo waarschijnlijk het ziekenhuis weer verlaten. De klachten die Hanny had, waren een reactie op een prik die ze vanmorgen heeft gehad in het ziekenhuis”. Ziona vertelt dat Hanny zo’n prik regelmatig krijgt, maar dat de prik vandaag een zenuw lam heeft gelegd. ”Toen Hanny eenmaal thuis was voelde zij zich toch niet helemaal lekker. Ze kon haar arm niet bewegen en voelde zich benauwd.”

Om het zekere voor het onzekere te nemen, is Hanny toch even naar de huisarts gegaan. ”Daar zei de arts dat Hanny toch beter even terug kon gaan naar het ziekenhuis. Toen ze naar de auto liep merkte ze dat ze dat lopen niet meer lukte en kreeg ze het nog benauwder.’ Vervolgens is er een ambulance gekomen om Hanny op te halen en naar het VU Medisch Centrum in Amsterdam te brengen. Ziona: ‘In het ziekenhuis bleken de klachten van Hanny een reactie op de prik die zij vanmorgen heeft gehad.’ Hanny laat aan Shownieuws weten dat zij denkt dat ze zo naar huis mag. Ze vertelt ook dat de prik nodig is voor de pijn die zij ervaart in haar botten en spieren.

Deze zomer kreeg Hanny ook al heftig nieuws te verwerken. Ze vertelde in een interview met Shownieuws dat er huidkanker bij haar is ontdekt. Hanny dacht dat het haar nooit zou overkomen, maar toch is het gebeurd. ”De dokter zag ook dat ik veel in de zon had gezeten vroeger, en nu nog. Ik hou van de zon,” biechte ze eerlijk op. Ze weet ook dat ze nu zich beter moet gaan insmeren.

Hanny heeft in het verleden veel pech gehad met haar gezondheid. Zo werd ze in 2014 twee keer geopereerd aan haar darmen, liep ze een jaar later een gekneusde rib op, brak ze begin 2016 twee rugwervels en werd ze twee maanden later getroffen door een TIA. Eind van het jaar zat ze ook nog aan huis gekluisterd vanwege een zware longontsteking.