Sterren

Ali B opgelucht na delen hartverscheurende noodoproep

Rapper Ali B heeft op zijn social media een hartverscheurende noodoproep gedeeld. Met tranen in zijn ogen deelt hij bovenstaande video met zijn volgers…

“Oké lieve mensen, ik ga jullie even iets vragen. Ik krijg net bericht van een vriend van mij dat zijn dochter is vermist. En ik meteen het filmpje opgenomen. Ik zet informatie in de swipe. […] Het is gewoon hartverscheurend. Ik smeek jullie, deel zoveel mogelijk deze informatie over haar. Als je iets weet, deel dit bericht, zoek contact. Ik smeek het jullie!”, aldus een emotionele Ali B.

UPDATE: Inmiddels heeft Ali B een video gedeeld waarin hij meedeelt dat het Dalia gevonden is. Hieronder spreekt hij zijn dank uit voor iedereen die tips heeft gegeven.

Eerder deelde Ali B onderstaand bericht bij zijn noodoproep. 

“VERMIST DALIA 15 JAAR! Dalia is gister niet thuisgekomen en niemand weet waar ze is. Ze is voor het laatst gezien in Uithoorn. Zij droeg een zwartgrijze broek en een zwarte jas. Heb je info bel naar …”

Veel volgers steunden de rapper na het zien van het droevige bericht. “Sterkte bro hopelijk word ze snel gevonden, waar komt ze vandaan eigenlijk? Ik ga helpen bro sterkte voor jou en je vriend en iedereen die er voor haar is”, “Vreselijk! De nachtmerrie van iedere ouder. Hoop dat zij snel terecht is insha Allah” en “Gedeeld en neergezet om te delen, heel veel sterkte voor diegene, Ik neem dit mee in mij gebed!!”, werd er onder andere gereageerd.