Sterren

André Hazes: 'Als Lil' Kleine mijn zoon was…'

André Hazes zou de tanden van Lil’ Kleine uit zijn mond slaan als hij zijn zoon was. Een heftige quote, maar André heeft als artiest juist niets anders dan groot respect voor de rapper…

Deze uitspraak doet André in een interview met Nieuwe Revu. Maar: “Kijk ik er als professional naar, dan zie ik dat zulk gedrag simpelweg onderdeel is van zijn succes. Net zo goed als ‘normaal zijn’ onderdeel is van mijn succes als volkszanger.”

André zou het dus zelf nooit doen, maar begrijpt dat Lil’ Kleine’s publiek smeekt om zijn rebelse acties. “Kinderen die naar shows van rappers gaan en albums luisteren waardoor ze honderd miljoen streams hebben, vinden mij echt niet boeiend, maar alles wat zij doen helemaal te gek.”

Zijn naam zal worden onthouden

“Los van het feit dat hij knettergek is, is hij wel iemand waarover mensen over veertig jaar zullen zeggen: wij waren erbij”, vervolgt ‘Dré’ lovend. “Zijn naam zal worden onthouden.”

André en Lil’ Kleine mogen elkaar dan ook gewoon heel graag. De rapper is zelfs dikke vrienden met André’s zoontje, zoals je kan zien op de onderstaande foto.

View this post on Instagram

🤘🏼

A post shared by 𝙼𝚘𝚗𝚒𝚀𝚞𝚎 𝙽𝚘𝚎̈𝚕 (@moniquenoell) on