Sterren

André Hazes eet al twee maanden elke dag hetzelfde

André Hazes deelt een opmerkelijk bericht op zijn Instagram. Hij onthult wat er vanavond op zijn menu staat. En daarmee vertelt hij ook wat hij gisteren, eergisteren, de dag daarvoor én de dag dáár weer voor etcetera, etcetera heeft gegeten.

Maandenlang schuift André het volgende menu ‘s avonds naar binnen: 400 gram spinazie, 400 gram kip en 500 gram aardappels. “Al twee maanden. Elke avond. Hoi hè.”, schrijft hij bij de foto van het bord met eten. Na een lange werkdag nog bedenken wat er vandaag toch weer op het menu staat, is in huize Hazes in ieder geval niet aan de orde!

André heeft een behoorlijke transformatie ondergaan in de coronacrisis. De zanger liet al eerder zijn afgetrainde lichaam zien… Hij vertelde eerder al dat hij verschrikkelijk veel traint en een strak schema hanteert. “Ik heb nu regelmaat. Om 9 uur sta ik altijd op, want ik zit nu aan een voedingsdieet en dan maak ik een shake met alles erin. Dan ga ik krachttraining doen, dus ik train echt 13, 14 keer per week.”

Een doodgewone man

André heeft eerder deze maand een nieuw nummer uitgebracht. Ook Monique, de vriendin van André is mega trots op André. Op Instagram deelt ze afgelopen vrijdag, de dag van de release van de persoonlijke videoclip, een post over hun relatie: “De afgelopen jaren hebben wij zó ontzettend veel meegemaakt én doorstaan. Dat je je nu zó kwetsbaar hebt opengesteld naar de ‘wereld’ toe zie ik als dapper. Je ego opzij en je hart dat spreekt. En of er nu begrip komt of niet. Wij begrijpen het”, schrijft Monique bij een fragment van de clip. Een deel is hierboven te bekijken.