Sterren

Anky van Grunsven in lappenmand na botbreuk

Anky van Grunsven heeft een botbreuk overgehouden aan een naar ongelukje. Dit schrijft de dressuuramazone dinsdagmiddag op Instagram.

Ze deelt zelf beelden van de situatie en het ziet er niet best uit. “Ongelukje gehad. Sleutelbeen gebroken”, schrijft ze bij de onderstaande foto.

View this post on Instagram

Ongelukje gehad. Sleutelbeen gebroken😢 😔😩

A post shared by Anky Van Grunsven Official (@anky_van_grunsven_official) on

Fans van de dressuurkoningin laten massaal hun steun blijken in de commentaren op het bericht. “Oh nee! Heel veel sterkte! Hoop dat verder alles oké is!”, schrijft iemand. Anky reageert op de ongeruste volger: “Ja, de rest gelukkig wel.”

Een andere fan laat haar steun ook blijken, al had ze het wellicht anders kunnen formuleren. “Sterkte, ik heb het ook gehad. Bij mij was het niet heel erg en ik zat binnen twee weken weer in het zadel. Maar ik ben nog jong en jij niet echt”, sluit ze niet zo subtiel af. Anky reageert dan ook met twee emoji, waarvan eentje lacht en de ander wat bedenkelijk kijkt.

Prinses Amalia

Anky staat het grootste deel van de volgers in haar reacties te woord en geeft antwoord op hun vragen. Onlangs deed ze dat ook buiten Instagram met misschien wel haar bekendste fan: onze kroonprinses!

Paardenliefhebster prinses Amalia had eind april in een online videogesprek contact met de meervoudig oud-Olympisch kampioen. Dit kan je in de video bovenaan deze pagina terugzien.