Sterren

Annemarie Keizer in tranen op verjaardag

Annemarie Keizer, de vrouw van Simon Keizer, was in tranen op haar eigen verjaardag. In de laatste vlog van hun wereldreis is te zien hoe ze ontzettend geëmotioneerd raakt door een bijzondere actie van de zanger.

Simon en Annemarie vierden haar verjaardag in Australië. In de video is te zien hoe Simon zijn vrouw verrast met een kaartje van haar ouders. Als Annemarie het kaartje voor begint te lezen, begint ze te huilen. Als de jarige jet daarna ook nog een lieve kaart krijgt van Simon stromen de tranen over haar wangen. In de kaart heeft de zanger 35, aangezien ze 35 wordt, redenen geschreven waarom hij van haar houdt. Zie de video hierboven voor de hele verjaardagsverrassing!

De wereldreis werd een reis om nooit te vergeten voor Annemarie en Simon. Zo kwam hun grote droom uit: kangoeroe’s in het wild zien. “De welbekende “Bucketlist”. Heb jij ook zo’n lijstje? Ik wel! En als klein meisje stond deze er al op… Toen was ik al gefascineerd door kangoeroes en leek het een onwerkelijk iets om zo’n beestje ooit van dichtbij te mogen bewonderen.. Een paar weken geleden kwam er een vinkje achter deze bucketlist-wens!” schreef Annemarie.