Sterren

Annemarie Keizer verdrietig: 'Dit raakt mijn moederhart'

Nare reacties onder een foto van Annemarie Keizer hebben haar recht in haar hart geraakt. De zogenaamde moedermaffia gaat los op een foto van Annemarie en Simon Keizers dochter Kiki en dat doet pijn…

Zaterdag plaatste de trotse moeder een foto van Kiki die een roze mondkapje draagt. “Tijdens het vliegen wilde Kiki haar mondkapje op die ik mee had voor haar (niet verplicht) en wilde ze niet meer af. Je begrijpt dat ik haar bijna heb opgevreten…” Als een soort disclaimer plaatste ze er al bij: “Al met al heeft ze het maar even op gehad, om iedereen gerust te stellen die zich druk maakt…”

Het zorgt – zoals Annemarie misschien wel had verwacht – voor verdeelde reacties. Waar velen het schattig vinden, zijn er ook mensen die vinden dat Annemarie haar dochter hiermee in gevaar brengt. Ook vragen volgers zich af of ze ervoor betaald wordt. Tot groot verdriet van Annemarie…

‘Totaal onschuldig en veilig’

“Gisteren postte ik een foto van onze kleine Kiki die een heel schattig roze mondkapje droeg met kleine hondjes erop”, zegt ze op Instagram Stories. “Hier kwamen heel veel lieve reacties op, maar (uiteraard) ook een paar vervelende.”

“Nu krijg ik wel vaker reacties reacties die minder leuk zijn”, vervolgt ze. “Dat kan, want uiteraard heeft niet iedereen dezelfde mening. Maar dit keer raakt het mijn (moeder)hart.”

“Beschuldigingen dat we onverantwoord bezig zijn en ons kind in gevaar zouden brengen. Vervolgens vragen mensen zich af of ik hiervoor betaald krijg?! Bijzonder als dat de eerste gedachte is wanneer je een foto ziet van een klein meisje dat eventjes een mondkapje wilde dragen net zoals papa & mama. Totaal onschuldig en veilig. Ik hoop dat sommige mensen niet altijd maar wolven in het bos blijven zien waar ze niet zijn”, sluit ze af.

Annemarie deelt om de haverklap lieve foto’s en video’s van de driejarige Kiki. Vaak slaan die beter aan dan de bovenstaande mondkapje-foto. Bijvoorbeeld het onderstaande fragment, dat talloze volgers liet smelten.