Sterren

Anouk deelt intieme beelden met Dominique

Zangeres Anouk lijkt zich prima te vermaken in thuisquarantaine. Het is bij haar in huis een drukke boel met haar kinderen en haar vriend Dominique. En laatstgenoemde kan het niet laten om Anouk eens flink te grazen te nemen…

In de video hierboven zie je de beelden die de zangeres deelt in haar Stories en het moge duidelijk zijn dat de twee de grootste lol hebben met elkaar. Zo te zien is Dominique haar de baas!

Kinderen thuis

Sinds ze weer terug is uit Marokko heeft ze besloten om haar kroost voorlopig thuis te houden van school. Daarover zei ze vorige week: “Ik ben een van die ouders die hun kinderen thuis houdt en niet meer naar school stuurt voorlopig. Omdat ik toch bang ben, dat ja, dat ik toch wat kan opvangen. Dat kan natuurlijk sowieso, maar ja ik probeer toch dan zo min mogelijk risico te nemen.” Anouk heeft in totaal zes kinderen in de leeftijd van vier tot achttien jaar.

Marokko

De zangeres zat van begin maart tot eind april vast in Marokko door het coronavirus. Het land koos voor een strenge lockdown en ze besloot voor haar eigen veiligheid niet meteen terug te vliegen naar Nederland. Maar eind april was het toch zover, want met de eerste repatriëringsvlucht uit Marokko vloog de zangeres terug naar haar gezin. En dit was een grote verrassing voor hen allemaal, omdat ze niks hierover had gezegd.