Sterren

Anouk in ambulance naar ziekenhuis

Zangeres Anouk (45) is zaterdagmorgen met spoed, in een ambulance, naar het ziekenhuis gebracht. Dat laat ze weten op haar social media.

Anouk dacht een gezond, ‘green powder’ drankje te drinken, maar kwam al snel bedrogen uit. “Twintig  minuten later lag ik in een ambulance. Met allergische reactie… Na de adrenaline shot en medicatie, zie ik er gelukkig weer normaal uit” laat ze in haar Instagram Stories weten.

Gelukkig lijkt Anouk niks over te houden aan de reactie, maar heeft ze wel nog enkele medische apparatuur vast aan haar lichaam, zoals hieronder op de foto is te zien. Door welk ingrediënt de allergische reactie veroorzaakt is, is (nog) onbekend.

Inmiddels is de zangeres alweer opgehaald door haar grote liefde Dominique. In de video hierboven is te zien hoe Anouk bij hem in de auto zit, maar dan wel op 1,5 meter afstand…

Voice Kids

Vrijdagavond hebben nog ruim 1,4 miljoen mensen Anouk gezien in de finale van The Voice Kids. Ze was echter niet fysiek aanwezig, maar door middel van een videoscherm. Ze had zichzelf namelijk in thuisisolatie geplaatst vanwege de versoepelingen van de coronamaatregelen.