Sterren

Bachelorette-afvaller: Zo gaat 'rozenceremonie' echt!

De nieuwste afvaller in De Bachelorette is teleurgesteld over het verloop van het programma. Ritchie vertelt aan Shownieuws dat hij denkt dat Gaby sommige dingen beter aan had kunnen pakken…

Is Gaby wel zijn droomvrouw? Ritchie heeft het idee dat hij daar nooit achter heeft kunnen komen. “Dat merk je pas als je iemand leert kennen, omdat je weet dat die klik er is. Daarom wou ik die date, ik wou die bevestiging. Uiteindelijk heb ik mijn date gekregen, al was die wel een stuk minder spectaculair dan bungeejumpen of in een helikopter zitten. We zijn naar een vogelpark geweest, maar dat was niet echt de date waarop ik had gehoopt.”

Toch snapt hij wel dat dit ook bij het programma hoort. “Het is aan haar natuurlijk. Het is haar keuze, als zij het gevoel heeft dat ze het bij mij iets minder ziet zitten… Ik kan wel schreeuwen van: het is niet eerlijk ofzo, maar het is gelopen zoals het is gelopen. Ik heb er heel veel lieve vrienden aan overgehouden en daar ben ik heel dankbaar voor.”

Rozenceremonie

Veel kijkers denken dat het tijdens de rozenceremonie belangrijk is welke kandidaat als eerste of laatste een roos krijgt. Ritchie weet echter de waarheid. “Ik was er al snel achter dat de volgorde van de rozen niet zo uitmaakt. Ik was een paar keer als laatste en toen ik als eerste was, denk ik dat dát meer een troostprijsje was. Van laat die jongen ook maar een keer als eerste de roos krijgen.”

“Ze was al meerdere malen met andere mannen op date is geweest en ik stond daar maar steeds… Daarom heb ik haar ook een paar keer geconfronteerd, van: waarom ben ik hier eigenlijk? Wat is mijn rol hierin?”

De boot

Gaby had bepaalde dingen beter kunnen oplossen, denkt Ritchie. “Er zijn dingen geweest die zij wel discreter had kunnen doen. Als jij iedereen een eerlijke kans wilt geven, moet je jezelf niet zo opstellen als Gaby deed. Ik heb het inderdaad over die boot, dat ik denk ja, dat was niet helemaal goed gespeeld.”

Ritchie doelt op het moment op de boot, waar Gaby haar date Joey vol overgave kuste. Dit was te zien door andere kandidaten en schoot in het verkeerde keelgat. Via deze link lees je de uitspraken van onder andere Jordy, Jethro en Kasper over die dag.