Sterren

Bachelorette-Boy doet schokkende onthulling

Boy Leonidas heeft een schokkende onthulling gedaan. De Bachelorette-deelnemer vertelt dat hij op zijn 25e teelbalkanker heeft gehad. Hij heeft een e-book geschreven over hoe hij de ervaring van zijn ziekte gebruikt heeft om zijn mindset te veranderen. En met het e-book wil hij geld ophalen voor KWF Kankerbestrijding.

De ziekte heeft het leven van Boy flink op zijn kop gezet. Het heeft hem ook doen inzien dat hij z’n leven en lifestyle moest omgooien. Hij heeft daarom zondag een post geplaatst over zijn transformatie waarin hij vertelt in een jaar tijd dertig kilo te zijn afgevallen. Boy leeft nu in een mindset dat hij alles kan bereiken.

Om die mindset te delen heeft hij nu ook een e-book geschreven die hij deze week lanceert. De opbrengst van het e-book gaat voor 50% naar KWF Kankerbestrijding.

View this post on Instagram

Ik heb een e-book geschreven: Van Sh*t Naar Fit Mindset!! Hierin vertel ik mijn verhaal en geef ik tevens aan hoe jij de juiste mindset krijgt om jezelf net als ik te transformeren! Op mijn 25e kreeg ik de diagnose teelbalkanker, daar ben ik gelukkig helemaal van genezen. Ik doneer daarom 50% van elke download aan @kwfkankerbestrijding voor de strijd tegen kanker. Vind de link naar mijn e-book in mijn bio! Zelf ben ik met de juiste mindset 30 kilo verloren in 1 jaar tijd. Daarnaast heb ik veel anderen geholpen in hun journey. Ik hoop met dit e-book nog meer mensen te inspireren en motiveren om een betere en fittere lifestyle toe te passen! Veel leesplezier en laat me weten wat je ervan vind🙏💙 @Shownieuws kwam bij me langs voor het verhaal achter mijn e-book, dank! Bekijk het videointerview met link via mijn stories. #vanshtnaarfitmindset #boyleonidas #mindset #kanker #cancersurvivor #afvallen #transformatie

A post shared by 🌹 Boy De Bachelorette (@boy_leonidas) on

Beeld: RTL