Sterren

Bachelorette-deelnemers halen uit naar Gaby

Gaby Blaaser heeft zich niet populair gemaakt bij de deelnemers van De Bachelorette. Als zij op haar bootdate met Joey besluit voor een tweede keer met hem te zoenen, strijkt dat flink tegen de haren in van enkele mannen…

Na een succesvolle date geven Joey en Gaby elkaar een zoen vol passie. Tot groot afgrijzen van Jordy, die vlak daarvoor nog een prachtig gesprek met de Bachelorette had gevoerd. “Toevallig ging ik op het dek zitten en zag ik een intiem momentje”, vertelt hij in de nieuwste aflevering. “Dan zie ik vervolgens een intiem momentje met iemand anders en dan denk ik: was dat wel oprecht?”

“Het zet mij wel aan het denken”, vervolg hij. “Als je dan zelf zo’n gesprek hebt van: waarschijnlijk gaan we hier wel weglopen met elkaar… Nee, dat zijn twee tegenpolen.”

Jethro

Jethro gaat een stapje verder. “Het komt op mij over als een stukje respect dat een deukje oploopt”, zegt de realityhunk in de camera. “We zitten met z’n vieren op een boot, is dit dan het moment om dat te doen? Zij volgt haar gevoel en blijkbaar vond zij van wel. Maar dat brengt mijn gesprek met haar wel een beetje in twijfel.”

Kasper

Ook Kasper is not amused, zo zegt hij tegen Gaby. “Ik heb niet gezien wat er gebeurde, maar ik voelde het wel. En voor mij is het nu wel heel moeilijk om die knop om te zetten. Ik wil heel graag dat je jezelf openstelt voor mij, maar ik kan me echt op geen enkele wijze voorstellen dat jij dat nu nog kan.”

Gaby

Gaby zegt zelf gewoon haar hart te hebben gevolgd. “Het was gewoon even leuk om te kussen”, zegt ze over haar tweede zoen van de serie. “Het moest gewoon gebeuren, omdat die spanning zo ontzettend heftig en aanwezig is. Ik wil dat ook wel een beetje duidelijk hebben nu voor mezelf. We moeten gas geven, want we hebben niet zoveel tijd meer. En Joey doet dat.”

Andere kant

“Niemand kent mij echt. Dat gaat nu anders zijn.” Zo stelde Gaby Blaaser zich voor in de eerste minuten van de nieuwe Videoland-datingserie De Bachelorette. De actrice, presentatrice en influencer opent haar hart in het programma: niet alleen om de liefde van haar leven te zoeken, maar ook om haar ‘echte’ kant aan de wereld te tonen.

Waar Gaby op Instagram niet vies is van een pikant piekje hier of daar, zie de video bovenaan deze pagina bijvoorbeeld, wil ze op televisie een andere Gaby laten zien. “Mensen denken vaak dat ik heel gemaakt ben”, vertelt ze over haar deelname aan BuzzE. Dat stereotype wil ze doorbreken. “Het komt mede door de manier waarop ik mezelf presenteer”, zo weet ze. Maar het is volgens haar “een soort beschermlaag” naar de buitenwereld toe. “Ik heb echt geen hart van steen, ik ben heel kwetsbaar.”

“Ik heb eigenlijk twee kanten: de social media-versie en deze. Nu gaan mensen zien hoe ik echt ben”, vervolgt Gaby. “Ik ben er met heel mijn hart en gevoel in gegaan.”