Sterren

Beladen foto Viktor Brand zorgt voor emoties

Een emotioneel beladen foto van Viktor Brand zorgt voor veel reacties. Het is de laatste foto in een reeks van William Rutten en vooral ook de tekst die erbij staat roept emoties op…

De fotograaf maakt intieme beelden van BN’ers, die door de coronacrisis thuis opgesloten zitten met hun gezin. Viktor Brand woont erg dicht in de buurt van William en kon dus ook een bezoekje verwachten. “Corona treft ons allen, het discrimineert niet… Hierbij de laatste van mijn portretserie, nu is het aan jullie om hier dagelijks iets moois te laten zien! Aan het woord mijn bijna buurman Viktor Brand!” schrijft William bij de foto, die je hieronder ziet.

“Het zijn gekke onzekere tijden,” vertelt Viktor aan William. “Ik zit inmiddels al een week binnen omdat ik een kuchje had en daar ook koorts bij kreeg. Gelukkig gaat het inmiddels weer de goede kant op. Ik breng de dagen door met het kijken van nieuws, piekeren, slapen, koken en snoepen. Ik vrees dat ik 16 kilo zwaarder uit deze crisis kom.”

“In gedachten ben ik bij de slachtoffers en hun families.. en bij al die mensen die Nederland draaiende houden,” vervolgt hij. “Zoveel onzekerheid en zoveel vragen. Ondertussen vliegen de conclusies over mijn eigen leven me na een week stilte om de oren; wat hou ik van mijn werk, wat mis ik mijn familie en vrienden, wat heb ik een fijn leven! Zodra deze nachtmerrie voorbij is, ga ik iedereen knuffelen en beloof ik al die mooie dingen nooit meer als vanzelfsprekend te zien! Heel veel sterkte voor iedereen!” #staysafe #takecare #blijfbinnen”

View this post on Instagram

Corona treft ons allen, het discrimineert niet… Hierbij de laatste van mijn portret serie, nu is het aan jullie om hier dagelijks iets moois te laten zien! Aan het woord mijn bijna buurman @viktor_brand ! “Het zijn gekke onzekere tijden. Ik zit inmiddels al een week binnen omdat ik een kuchje had en daar ook koorts bij kreeg. Gelukkig gaat het inmiddels weer de goede kant op. Ik breng de dagen door met het kijken van nieuws, piekeren, slapen, koken en snoepen. Ik vrees dat ik 16 kilo zwaarder uit deze crisis kom. In gedachten ben ik bij de slachtoffers en hun families.. en bij al die mensen die Nederland draaiende houden. Zoveel onzekerheid en zoveel vragen. Ondertussen vliegen de conclusies over mijn eigen leven me na een week stilte om de oren; wat hou ik van mijn werk, wat mis ik mijn familie en vrienden, wat heb ik een fijn leven! Zodra deze nachtmerrie voorbij is, ga ik iedereen knuffelen en beloof ik al die mooie dingen nooit meer als vanzelfsprekend te zien!Heel veel sterkte voor iedereen!” #staysafe #takecare #blijfbinnen

A post shared by William Rutten (@williamrutten) on

Het zorgt voor veel reacties en zorgen om de tv-ster. “Sterkte en beterschap Viktor, hou je haaks. Virtuele hugs voor jou!” schrijft iemand bijvoorbeeld. “Prachtig” en “mooi” valt er ook te lezen.

Egbert

Het is een extra zware week voor Viktor. Op Instagram liet de 49-jarige presentator afgelopen donderdag weten dat zijn grote vriend Egbert op 92-jarige leeftijd is overleden.

“Ik ontving zojuist het verdrietige bericht dat mijn grote vriend Egbert afgelopen nacht op 92-jarige leeftijd is overleden. Met zijn grappen en luide stem was hij de smaakmaker uit het programma; ‘De wereld volgens 80 jarigen’! Wat een lieve, grappige, ruimdenkende, inspirerende man. Soms kom je iemand tegen, waar je onmiddellijk van houdt! Egbert was zo iemand. Lieve Egbert, rust zacht, we hebben van je genoten! Ik wens zijn familie heel veel sterkte! ❤️”

Veel volgers wensten Viktor sterkte: “Ahhh dat was zo een lieve man. Sterkte voor de familie”, “Ach jeetje, gecondoleerd met dit verdrietig bericht” en “Was zeker een mooi mannetje heb toen van hem genoten. Rust zacht” werd er onder andere gereageerd.

Een prachtig fragment van Egbert in het programma ‘De Wereld volgens 80-jarigen’ is in de video hierboven terug te zien.