Sterren

Bibi onthult: Zo was eerste keer weer met Waylon!

Bibi Breijman heeft openhartig verteld over haar eerste keer seks met Waylon na de bevalling. Dit is te lezen in de nieuwe Grazia.

Eind 2018 werden de vlogster en de zanger de trotse ouders van kleine Teddy. Aan Bibi wordt in Grazia daarom de volgende stelling voorgelegd: “Ik vond de eerste keer na de bevalling erger dan de ontmaagding. Het deed vreselijk pijn.” Een uitspraak van Victoria Koblenko, die zij deed in documentairereeks De Roze Hel. Bibi reageert…

“Bij mij deed het geen pijn, maar ik vond het wel raar om ‘het’ als moeder weer te doen,” zegt ze in Grazia. “Omdat je altijd denkt: iedereen heeft sex, behalve mijn ouders. En dan ben je zelf ook ineens die ouder. Dat maakte het een soort van spannend, alsof je het stiekem moet doen.”

Onzeker?

Waar Victoria Koblenko zich onzeker voelde over haar nieuwe vorm en haar ‘sexiness’, zegt Bibi dat ze daar niet mee bezig was. “Hallo, je hebt net een prestatie geleverd en iets moois op de wereld gezet. Willem heeft me daar alleen maar mee gecomplimenteerd, dus ik heb geen moment getwijfeld of hij mij nog sexy vond. Ik denk dat je voor een man alleen maar nog aantrekkelijker kan worden als je ook de moeder van zijn kind bent.”

“Daar hoef je geen stoeipakje voor aan te trekken. Het is toch juist zo dat de liefde alleen maar groeit nadat je samen een kind hebt gekregen? Dan maakt het niet uit of je nog een buikje hebt of niet,” sluit ze dit onderwerp mooi af.

Gezinsuitbreiding

Bibi Breijman en Waylon zijn al anderhalf jaar de trotse ouders van hun dochtertje Teddy, maar of er ooit nog een tweede kindje komt? Als het aan Bibi ligt wel! Ze is er ook vrij stellig over, zoals je kan zien in de video bovenaan deze pagina.

“Nou nu nog even niet, maar ik wil echt ooit wel een heel groot gezin” vertelde de vlogster aan Shownieuws. De reden dat ze een groot gezin wil is heel simpel: zodat ze mee kan doen aan het televisieprogramma ‘Een Huis Vol’. Of haar grote liefde Waylon ook dezelfde wens heeft? “Ja hoor, hij heeft geen keus”.

De kleine Teddy blies op 24 november haar allereerste kaarsje uit. Trotse ouders Bibi Breijman en Willem Bijkerk (Waylon) vierden deze bijzondere dag met een speciaal themafeest georganiseerd voor de kleine spruit; een ‘Tong Tong fair’, een Indisch cultuurspektakel.