Sterren

Bijzonder bezoek voor de Meilandjes

De familie Meiland heeft bijzonder bezoek ontvangen op hun Chateau Marillaux in Frankrijk. Dochter Montana is vanuit Nederland met haar vriend Dirk naar het gezin afgereisd om ze een paar dagen te bezoeken.

De familie kan door de coronacrisis al weken geen gasten meer ontvangen, dus er is gelukkig nog genoeg plek over voor Montana en haar vriend Dirk. Op Instagram plaatst ze een vrolijke foto van hun samenzijn. Veel volgers reageren op het kiekje: “Geniet met elkaar, ik geniet al maanden van het programma… Een van mijn ontspanningsmomentjes in een hele heftige tijd in mijn leven! Een warme groet en liefs voor jullie allemaal”, “Heerlijk, geniet ervan! Vind jullie zo leuk op tv! Hoop dat jullie daar mee doorgaan, proost!” en “Erica houdt duidelijk het meest van deze wijn; fotomomentje? Nee, wijnen first‼️” wordt er onder andere gereageerd.

Zus Maxime deelde eerder al een filmpje over het bezoek: “Kijk nou eens wie hier is joh! Daar is ze weer! Hey, daar heb je de pipo!” Het fragment is in de video hierboven terug te zien. Overigens verbazen veel mensen zich erover hoe Montana en Dirk Frankrijk zijn binnengekomen, maar het management van de familie laat aan Shownieuws weten dat ze gewoon volgens de geldende regels zijn gereisd.

Waarschijnlijk zal Montana niet lang blijven bij haar ouders en zus, want onlangs deelde ze nog het goede nieuws dat haar winkel in Nederland eindelijk weer open kan!

View this post on Instagram

😇

A post shared by Montana Meiland (@montanameiland) on