Sterren

BN'ers kijken enthousiast mee naar alternatief Eurovisie

Bekende Nederlanders zitten zaterdagavond massaal voor de buis om te kijken naar het alternatieve songfestival, Eurovision: Europe Shine a Light. Velen geven op sociale media hun complimenten over het presentatietrio, dat vanuit Hilversum de show neerzet.

Zo zit Jeangu Macrooy natuurlijk klaar om zijn eigen optreden en die van zijn concurrenten te bekijken. “Ik zit lekker op de bank. Ik hoop dat jullie gaan genieten”, liet hij weten op Instagram. Monique Smit nam dat advies van harte aan, en kijkt met haar zoontje. Claudia de Breij heeft bitterzoete gevoelens over de alternatieve show, blijkt op Twitter. “Wat doen Chantal en Jan en Edsilia het geweldig en wat mis ik al die lekkere domme songfestivallol in een te drukke kroeg.”

Fred van Leer zong en klapte tijdens het openingsnummer met Johnny Logan enthousiast mee. “Zo trots op @chantaljanzen.official @edsiliarombley en @jansmit en natuurlijk @nikkietutorials wat doen ze het goed ! En wat bijzonder dat de hele wereld ziet hoeveel talent we hebben”, verklaart hij op Instagram. Zijn voorkeur gaat uit naar de Franse inzending Tom Leeb. Marga Bult is het met die keuze eens. Zij laat op Twitter weten: “Deze Franse zanger was qua uiterlijkheden sowieso de winnaar geworden, van het #EurovisieSongfestival 2020. Alle meiden in EU totaal van de rel en natuurlijk 12 points geven!”.