Sterren

Boef en verloofde Selma Omari uit elkaar

Boef is niet meer samen met Selma Omari. De rapper en vlogger waren sinds 2019 samen en waren zelfs verloofd! De daadwerkelijke bruiloft gaat er echter niet komen, want Selma heeft laten weten dat ze niet meer samen is met Boef.

Het management van Boef bevestigt aan Shownieuws dat de 26-jarige en Selma uit elkaar zijn. Op Instagram deelde Selma eerder, in een inmiddels verwijderde story, dat ze weer vrijgezel is. Op screenshots, bemachtigd door Gloednieuw, is Selma’s reactie te lezen. “Sinds iedereen het zich afvraagt: Ik ben inderdaad vrijgezel”, laat ze weten.

De geruchten over de breuk gingen al een tijdje nadat de twee allebei alle foto’s van hun samen op Instagram hadden verwijderd. Tevens had Boef op zijn story gepost ‘Money laat je never in de steek’, wat sommigen ook interpreteerde als een signaal dat ze echt uit elkaar waren.

Verloving

In september waren de twee nog smoorverliefd. ”Elke man heeft een powervrouw achter zich nodig, zij is de mijne,” schreef Boef destijds bij een mooie foto op zijn social media. ”We zijn officieel verloofd!”