Sterren

BZV-Geert heeft alweer punt gezet achter nieuwe relatie

Een trieste week voor Ingrid, de nieuwe vlam van Boer Zoek Vrouw-boer Geert. Ze vertelt dat hij de kortstondige relatie alweer verbroken heeft..

Boer Geert en Ingrid leken helemaal gek op elkaar. Aan Shownieuws vertelde koppel voor het eerst alles over hun relatie… Voor Ingrid was het liefde op het eerste gezicht, al was dat wel op een televisiescherm. “Ik heb iedere aflevering gezien”, zegt ze in de video bovenaan deze pagina. “Ik heb Geert elf weken gevolgd. En bij de laatste aflevering, het overkwam mij eigenlijk, stuurde ik een appje dat ik hem leuk vind.” Ook Geert vond haar meteen leuk. “Ingrid is zoals ze is. Ze is verstandig, ze doet haar eigen ding, daar hou ik van. Niet dat ze de hele dag achter je aan lopen en je claimen, daar heb ik geen tijd voor en zo ben ik ook niet. Ik moet ook mijn eigen ding kunnen doen. En dat vindt ze prima!”

Helaas lijkt de relatie nu alweer verbroken te zijn. Op Instagram schrijft Ingrid: “De reünie! Hartstikke gezellig saampjes!
Na bekend making en veel shit over ons / mij heen te krijgen.. zegt hij nu: ‘ ik wil ff niets nu… Helaas is het bij een kusje gebleven.. Einde verhaal…”

Volgers steken Ingrid een hart onder de riem nadat ze het trieste nieuws zien. “Wat jammer Ingrid, het was je zo gegund”, “Nou meid je bent een kanjer”, luiden enkele reacties.