Sterren

Boer Geert Jan onthult relatiestatus

Boer Geert Jan, bekend geworden door Boer zoekt Vrouw, heeft onthuld of hij inmiddels toch gelukkig is in de liefde. Op de website van het programma van de KRO-NCRV zegt hij nog altijd op zoek te zijn naar de ware…

Geert Jan krijgt nog altijd brieven van verliefde dames door zijn deelname aan Boer zoekt Vrouw. Ook via het modernere medium Instagram stromen liefdesbetuigingen binnen. “Ook via Instagram krijg ik veel berichtjes binnen en krijg ik veel reacties onder de postjes die ik plaats. Zo heb ik net een post gedaan over mijn nieuwe maaier. En dan vraag ik: Wie wil bij mij komen maaien? Dan krijg ik daar ongelooflijk veel reacties op. Iedereen wil ineens maaien. Haha.”

“Dat vind ik wel leuk hoor!” verduidelijkt Geert Jan. “Daar hou ik wel van. Anders moet ik dat niet doen natuurlijk. Maar daar krijg ik heel veel vrouwelijke reacties op. Bijvoorbeeld: ‘Wanneer kan ik komen?’ of ‘Jij bent de leukste boer uit dit seizoen.’ Ook allemaal hartjes.”

Hallo, met Tokio

De immer vrolijke lolbroek geeft een voorbeeld van een geïnteresseerde dame met een bijzonder verhaal. “Nou, ik kreeg nog een mooi bericht van een vrouw uit Tokio. Die zei: ‘Niet schrikken, maar ik was te laat met de inschrijving voor Boer zoekt Vrouw want ik heb te maken met een tijdverschil.’ Ze werkt daar op een internationale school. Ze komt uit Amsterdam en is een mooie vrouw. Maar ze zit vast in Tokio dus ze zei: ‘Nou, volgend jaar hoop ik je te ontmoeten.’ Toen zei ik: ‘Tegen die tijd kan ik wel getrouwd zijn.'”

Hij is dus nog niet aan de vrouw, maar lijkt wel ergens naar te hinten. “Nee, nog niet. Als je het me bij wijze van spreken over een paar weken zou vragen zou er misschien iets veranderd kunnen zijn, maar nu niet. Maar als er nieuws komt dan horen jullie het!”