Sterren

Boerin Annemiek onthult relatiestatus

Boerin Annemiek heeft onthuld of ze toch een match heeft overgehouden aan Boer Zoekt Vrouw. In een vooruitblik op Radio 2 is te horen dat cupido helaas nog altijd niet heeft raakgeschoten…

“Ik denk dat ik nog steeds echt klaar ben voor de liefde, maar ik denk dat we op hetzelfde punt zaten als toen ik hieraan begon”, tekent de website van Story op uit de mond van de Boer Zoekt Vrouw-ster. Het zou weleens aan Annemiek zelf kunnen liggen, want ze heeft een behoorlijk specifiek wensenlijstje voor een goede man. “Ik zoek een workaholic die bij mij komt wonen. Een man met een 9 tot 5-baan gaat mij nooit snappen. Die zal wel denken ‘stoer zo’n vrouw’ maar als je dezelfde drive niet hebt dan is dat twee maanden leuk.”

Spijt?

Hoewel ze er de liefde niet vond, heeft Annemiek geen spijt van haar deelname aan het datingprogramma. “Zeker geen spijt. Ik denk ook serieus: misschien gaat ‘ie nu nog wel komen. Misschien zit hij nu wel op de bank en denkt hij: ik ben die workaholic die het wel met haar ziet zitten.”

Weekend kon onlangs nog onthullen dat ze ook geen contact meer heeft met deelnemer Erik. Hij behoorde tot de laatste twee gegadigden voor het hart van Annemiek, die besloot om uiteindelijk met geen van beiden op citytrip te gaan. Omdat Erik zelf een spreekverbod heeft gekregen, sprak Weekend met de baas van Erik, die het een en ander kon onthullen.

“Erik heeft geen contact meer met Annemiek”, zei de baas van Erik in het weekblad. “Hij vond haar echt leuk. Natuurlijk kan hij best een relatie hebben met een meisje dat op ruim een uur afstand woont. Er was Erik alles aan gelegen dat hij een vriendin zou krijgen, dus hij had die afstand zeker willen overbruggen.”

Volgens de baas van Erik wou de boerin niet alleen liever single blijven door de grote afstand. “Annemiek dacht waarschijnlijk: ik doe die jongens snel de deur uit, dan hoef ik niet op stedentrip met ze en ben ik er mooi vanaf.”

(Bron foto: KRO-NCRV)