Sterren

Bridget nu: 'Rachel Hazes is heel eh… intense vrouw'

Bridget Maasland is niet langer de schoondochter van Rachel Hazes. En dat zullen ze beiden jammer vinden, want de klik leek ontzettend groot en Rachel is zoals bekend geen fan van Monique Westenberg. Bridget praat zaterdag in Telegraaf VROUW openhartig over de band met haar voormalig schoonmoeder…

”Het was geen geheim dat het tussen Rachel, de moeder van André, en Monique niet boterde. Jullie waren wel dikke mik, toch?” vraagt de verslaggever van VROUW aan Bridget. ”Ik vind haar énig!” zegt de presentatrice. ”We zijn met z’n allen naar Rome geweest voor Bridget and Leons’ Travel Tips en hadden, zoals Rachel zei ‘de grootste gein’. Ik had het echt leuk met haar, we belden ook los van Dré.”

Toch heeft ook Bridget de andere kant van Rachel meegemaakt, al kon zij er wel om lachen. ”Maar het is natuurlijk ook een heel eh… intense vrouw. Dus ik moest wel af en toe tegen haar zeggen: ‘Zo, nu is het even klaar. Nu luister je even naar mij.’ En daar kon ze dan weer heel hard om lachen. Wij hadden gewoon heel erg veel lol samen.”

Vakantie

Bridget en Rachel konden zo goed met elkaar overweg, dat ze zelfs samen op vakantie gingen. Zoals in de video hierboven is te zien, hadden ze al veel lol op het vliegveld. “Ik zie wel van wie je het hebt Dré,” klinkt het als Rachel haar zoon aan het plagen is met een rode doek. Ook genoten de drie van de mooie plekjes in Rome zoals de Trevifontein. “Vind je het mooi?” vraagt Bridget aan Rachel in de video. “Ja, natuurlijk,” antwoordt ze met een glimlach op haar gezicht.

Monique

Monique Westenberg is nu dus opnieuw de schoondochter van Rachel Hazes. En het lijkt nog altijd niet lekker te lopen tussen de twee. Monique deelde enkele weken geleden nog een sneer uit naar Rachel Hazes. Iemand schreef in een reactie op een van haar foto’s: ”Wat ben jij een aanstelster. Ik zie je nog in een interview geïntroduceerd worden als de nieuwe vriendin van André. Wat wist jij toen al goed waar je je in ging begeven. Totaal uitgedacht om jezelf een podium te geven. De nieuwe Raggel Hazes. En nu alle medelijden proberen op te wekken en de heilige Maria spelen. Ondertussen genietend van je bekendheid. Ik heb jou zo door.”

Monique zei vervolgens in weinig woorden heel veel. ”Mocht ze willen,” schreef ze terug, tot grote hilariteit van veel volgers. De ex van André geniet momenteel van een welverdiende vakantie op Curaçao met haar zoontje. Als iemand bezorgd vraagt of ze al weggaat – omdat de foto die suggestie wekt – zegt Monique: ”Ga nog niet weg hoor!”