Sterren

Britt Dekker: 'Anne Frank had het moeilijker, zij had geen Netflix'

Britt Dekker heeft een opvallende uitspraak gedaan in Veronica Magazine. Het tijdschrift vroeg haar hoe zijn nu de coronacrisis doorkomt.

“Dit is voor veel mensen een moeilijke tijd, vooral voor mensen in de zorg. Mijn moeder werkt op de IC, dus ze zit elke dag in het gebied met de meeste besmettingen”, vertelt ze aan Veronica. Verder vermaakt de blondine zich prima. Ze vindt het thuisblijven totaal niet lastig:  “Je weet waarvoor je het doet, toch? Mensen moeten daar niet zo over zeuren. Anne Frank had het moeilijker, zij moest de hele tijd stil zijn en had geen Netflix.”

Britt komt haar tijd momenteel door met series kijken en beeldbellen. Ook is haar vriend nu lekker veel thuis. “We hebben elke minuut dat we samen zijn lol.” Verder brengt Britt veel tijd door met haar paarden. Ze heeft vier paarden en een veulentje. “Door alle drukte zijn die bezoekjes dan alleen vaak wat gehaaster dan ik zou willen, maar nu kan ik lekker lang de tijd nemen.”

Britts Gouwe Ouwen

Met Britt Dekker gaat het momenteel hartstikke goed. Op haar nieuwe programma Britts Gouwe ouwen krijgt de presentatrice alleen weer lovende reacties. Door de coronacrisis zijn de opnames helaas stilgelegd. Britt doet hieronder haar verhaal!