Sterren

Britt Dekker in diepe rouw

Britt Dekker is erg verdrietig door het overlijden van een van haar grootste fans: Chloé. Op Instagram deelt ze haar verdriet met haar volgers…

“Onze kleine fan Chloé is overleden”, schrijft de rouwende Britt in een bericht op het sociale medium. “Ik ben blij dat we jou hebben ontmoet en dat je een paar keer van de paarden hebt kunnen genieten. Ik zal je nooit vergeten.” Ze sluit het bericht af met een hashtag met haar naam en “ik kan het niet geloven”.

Britt’s volgers condoleren haar met het verlies en wensen hun idool veel sterkte. “Gecondoleerd! Ze is een mooie ster! Rust zacht mooie meid!” Iemand anders schrijft: “Sterkte voor de familie”.

Grootste wens

In januari liet Britt nog de grootste wens van Chloé uitkomen. “Ik heb de eerste dag van dit jaar met een grote fan doorgebracht”, schreef ze op Nieuwjaarsdag 2020. “Ik werd maandag gebeld door Make A Wish dat ze een laatste wens had. Mij en de paarden opnieuw ontmoeten…”

“De positiviteit en vrolijkheid van dit meisje van 9 zijn zo’n inspiratie. Een hartje voor mijn kleine grote vriendin, Chloé”, sloot ze toen af. Het bijbehorende filmpje is ook in de video bovenaan deze pagina te zien.