Sterren

BZV-Annemiek heeft een nieuwe liefde!

Boer Annemieke uit Boer zoekt Vrouw heeft de liefde gevonden! In de Hinniken Podcast vertelt ze alles over haar nieuwe vlam.

Tijdens Boer zoekt Vrouw vond Annemieke niet de ware omdat Erik te ver weg woonde en een eigen bedrijf heeft. Maar nu heeft ze dan eindelijk geluk in de liefde en de boerin is helemaal in de wolken. “We hebben ongeveer anderhalve maand een relatie dus het is echt heel pril. Maar hij is heel leuk!”, vertelt ze in de podcast.

Instagram

Haar nieuwe liefde heeft de stoute schoenen aangetrokken en gereageerd op één van haar video’s op Instagram. “Ik dacht: ‘wow, wie ben jij dan?’ dus ik ging naar zijn pagina toe en toen ben ik hem gaan volgen. Toen stuurde hij een berichtje met wat leuk dat je mij volgt en toen zijn we aan de praat geraakt en niet meer gestopt.”

Koe 

Wie haar nieuwe liefde is, wil Annemieke niet onthullen maar wel vertelt ze over hun raakvlakken. “We houden allebei van schaken en speciaalbiertjes. We zijn allebei ook wel sportief en we houden van gezelligheid en spelletjes doen”, vertelt ze. Hun levens zijn daarentegen totaal anders. “Meer in de diepte liggen onze raakvlakken. Vorige week was hij bij mij maar volgens mij had hij nog nooit eerder een koe van dichtbij gezien.”

Boer zoekt Vrouw

De boerin onthult ook dat haar nieuwe liefde alleen maar naar Boer zoekt Vrouw keek omdat er vanwege het coronavirus geen voetbal op televisie was. “Wat moet je dan op de zondagavond?” vertelt Annemieke lachend. “Hij heeft dus eigenlijk alleen de drie laatste afleveringen gezien en dat waren ook mijn betere gelukkig.”

Lange afstandsrelatie

Hoewel het tijdens het programma leek dat Annemieke absoluut geen lange afstandsrelatie wilde, heeft ze er nu toch één want haar nieuwe liefde woont in Soest. “Heel veel mensen denken dat het daarom niks is geworden met Erik, maar lange afstand vind ik niet erg. Erik had een heel bedrijf en dan kan je niet zo maar op en neer of het bedrijf verplaatsen. Ook had ik geen gevoelens voor Erik dus wilde ik niet langer wachten. Als de gevoelens dan wel waren gekomen, was het heel onhandig geweest.” Ze vertelt dat haar nieuwe liefde wel bereid is om voor haar naar Drenthe te verhuizen.