Sterren

BzV-kijkers ontroerd door liefdesverhaal boer Jan

Kijkers van de Boer zoekt Vrouw– special zijn ontroerd door het prachtige liefdesverhaal van boer Jan! Hij deed twaalf jaar geleden mee aan het programma maar het lukte hem toen niet om de ware te vinden. Toch is hij door het programma in contact gekomen met zijn grote liefde Pauline!

Verkeerde boer

Jan en Pauline hebben tijdens hetzelfde seizoen mee gedaan aan het programma. Pauline schreef echter geen brief naar Jan, maar naar boer Gerard. Tijdens de logeerweek kwam ze erachter dat er geen klik was met Gerard en ging ze naar huis. Jan vond tussen zijn dames ook geen match dus aan het einde van het seizoen waren ze beide single.

Arme stakker

Op een feest ter afsluiting van het seizoen, waar alle boeren en logees worden uitgenodigd, liepen de twee elkaar tegen het lijf. “Ik liep de lobby van het hotel in waar ik verbleef en de eerste persoon die ik zag was Jan”, vertelt Pauline aan Yvon. “Ik dacht meteen daar heb je die arme stakker, laat ik een biertje voor hem kopen.” Onder het genot van een drankje kwamen de twee erachter dat het erg goed klikte. “Ik heb dat nooit bij mensen, maar ik herkende Jan meteen. Ik wist meteen: dit is hem.”

Dochter

Jan kreeg er door zijn relatie met Pauline niet alleen een vrouw maar ook een dochter bij, namelijk Emma, Paulines dochter uit een eerdere relatie. Inmiddels voelt Emma echt als zijn dochter vertelt Jan geëmotioneerd. “Toen ze mij tijdens haar propedeuse-uitreiking voorstelde aan haar vriendinnen en zei ‘dit is mijn vader'”, vertelt Jan terwijl hij vecht tegen zijn tranen. “Dat vond ik heel bijzonder.”

Kijkers ontroerd

Kijkers van de special hebben met tranen in hun ogen gekeken naar het prachtige verhaal van Jan. “Wat een ontroerende “love story” van Jan en Paulien! Hopelijk duurt deze nog heel veel jaren!”, schrijft een kijker op Twitter. Een ander schrijft: “Ff een traantje wegpinken bij #bzv …. wat ontzettend bijzonder en mooi die relatie van Jan en Pauline!”

Foto: KRO-NCRV