Sterren

Carrièreswitch voor Gerard Joling

Gerard Joling kan gaan denken aan een carrièreswitch! De zanger heeft op Instagram een filmpje geplaatst waaruit blijkt dat hij ook goed in het circus zou kunnen werken.

In de video zien we dat Gerard aan het jongleren is terwijl hij enthousiast wordt aangemoedigd door zijn toeschouwers. “Ik kan altijd nog hij het circus werken”, schrijft de zanger bij de hilarische video die hierboven te zien is. Zijn volgers kunnen de stunt wel waarderen: “Volgende keer ook met een bezemsteel op je neus balanceren en op een 1 wieler”, en “Nog even oefenen en dan is er nieuw programma geboren, circus on ice” luiden de reacties.

Behalve dat Gerard een rasechte entertainer is, is hij ook een echte zonaanbidder. De zanger vreesde er echter voor dat hij huidkanker heeft omdat hij al heel wat uurtjes in de zon heeft doorgebracht. Daarom heeft hij besloten om een huidscan te laten maken en hij kreeg goed nieuws te horen want hij heeft geen kanker. Wel wordt hij gewaarschuwd: Gerard moet zich voortaan heel goed en meerdere keren per dag insmeren! “Vanaf nu factor 30”, zegt de dokter.