Sterren

Chantal Janzen verbaast volgers met nieuwe look

Chantal Janzen heeft haar volgers verbaasd met een nieuwe look. De schaar is in haar haar gezet en fans kunnen het waarderen…

“Ik weet niet wie dit is, heb haar al 3 weken niet gezien”, zegt Chantal over haar spiegelbeeld. In de hashtags laat ze weten dat haar vakantie voorbij is, haar haar eraf is en dat ze weer zin heeft in het filmen van Holland’s Got Talent. Opvallendste hashtag: ‘Knip je haar met een nagelschaar.’

Fans vinden het fantastisch. “Goddegod wat ben je mooi”, schrijft iemand. “Wauw, wat zie je er mooi uit. Paars staat je goed. Wat zeg ik, alles staat jou goed”, reageert een ander.

Een enkeling stoort zich aan de achtergrond van het kiekje. “Mooie foto. Jammer van die stopcontacten!” Sommigen zeggen ook een hele andere look te hebben na drie weken vakantie. “Zo wil ik er ook wel uit zien na 3 weken holiday. Ik kom altijd terug met muggenbultjes en wallen tot mijn enkels. Love your look”, schrijft iemand.

Zonder make-up

Waar er nu wel een doosje make-up aan te pas is gekomen, speelde Chantal Janzen onlangs nog volledig open kaart op Instagram. Zonder make-up, filter en andere opsmuk liet ze zien hoe zij er puur natuur uitziet.

De presentatrice liet de naakte waarheid zien. “Blotebillenbek,” schreef ze zelf dan ook bij de twee filmpjes, die je bovenaan deze pagina kan bewonderen. “Ochtendroutine. Niet te verwarren met ochtendurine. Ik durf overigens te zweren dat er heel veel mensen zijn die zo hun mascara opbrengen. Let me hear you say Yeah..?!?” Haar volgers vinden de tips van Chantal fantastisch en vinden het ook leuk om haar eens zo te zien. “Ik vind je zonder make-up echt mooi!” schreef iemand bijvoorbeeld.