Sterren

Coronavirus verpest werkvakantie Rachel Hazes

Het lijkt erop dat het ‘rustige’ werkreisje van Rachel Hazes compleet is verpest. Doordat het coronavirus weer is opgelaaid in Barcelona, heeft het Nederlandse ministerie van Buitenlandse Zaken maandagavond besloten om het reisadvies aan te passen voor alleen noodzakelijke reizen (code oranje). Dat betekent dat Rachel bij terugkomst in Nederland eerst twee weken in quarantaine moet. Het ministerie meldt verder: “Als u nu in het gebied bent, bedenk dan of u uw verblijf eerder wilt beëindigen.”

Afgelopen zaterdag vertrok Rachel met Nino Wilkes, de zoon van goede vriendin Rossana Kluivert, naar Barcelona. Rachel zou hier rustig aan haar boek gaan werken, maar daar zullen nu de nodige zorgen bijkomen. “Even de rust opzoeken om te werken aan mijn nieuwe boek”, schrijft Rachel zaterdag bij een foto op Schiphol die hieronder te zien is. Ook heeft ze video’s geplaatst waarin te zien is dat haar hondje ook van de partij is. “Zoé voor het eerst op vakantie. We zijn nu al blij”. De filmpjes zijn hieronder terug te zien.

Overigens is het niet de eerste keer dat Rachel tijdens een corona-uitbraak in Spanje verblijft. In maart was ze ook in de Spaanse stad en werd ze opgevangen door de familie Kluivert. Rachel en haar manager zijn vooralsnog onbereikbaar voor commentaar op het strengere reisadvies. Ook is onbekend tot wanneer code oranje voor Barcelona blijft gelden.