Sterren

Dave Roelvink moet MRI-scan ondergaan

Een spannende dag voor Dave Roelvink. De reality-ster heeft een MRI-scan moeten ondergaan nadat de helft van zijn gezicht begon te hangen een paar weken geleden…

Dave vertelt op Instagram dat hij in het ziekenhuis is om de scan te laten maken. “Ik dacht dat ik dat gezeik wel gehad had met mijn mond maar ik moet een MRI-scan gaan maken. Ze willen kijken of alles nog oké is in mijn hoofd door die zenuwtrekken”, vertelt Dave. De scan is Dave tegen gevallen. “Wauw, nou echt respect voor iedereen die ooit een MRI-scan heeft moeten ondergaan. Je wordt in een soort klem vastgemaakt met je hoofd en dan ga je een buis in. Nou, het is echt helemaal verschrikkelijk”, vertelt hij al zuchtend.

Dave heeft meteen de uitslag gekregen en het is gelukkig niks ernstigs. “Ze hebben alles onderzocht om het te kunnen uitsluiten. Dus ook echt lijpe dingen als een hersentumor en dat soort dingen hebben ze onderzocht. Maar er is in ieder geval niet iets heel ernstigs aan de hand. Waarschijnlijk een probleempje lokaal”, vertelt Dave terwijl hij naar zijn hals wijst. “Dat kan ik met botox gaan behandelen. Botox ontspant je spier. Dat prikken ze er dan in en dan verslapt de spier weer. Dus ik ben opgelucht.”

Zie de video hierboven om Dave’s hele verhaal te horen!