Sterren

Dave Roelvink na crash: 'Ik ben heel blij dat ik er nog ben'

De crash met de Lamborghini in Amsterdam is Dave Roelvink niet in de koude kleren gaan zitten. Hij is blij dat hij nog leeft, zo vertelt hij aan Shownieuws. Wel kampt hij met een groot schuldgevoel, omdat hij de snelle wagen had geleend van een goede vriend van hem.

“Ik ben blij dat hij er zo positief mee omgaat en dat hij blij is dat er niets met mij gebeurd is. Ik kan me ook heel goed voorstellen dat hij ontzettend kwaad zou zijn. Maar ik heb het niet expres gedaan en ik vind het verschrikkelijk dat het is gebeurd.” Dave baalt enorm, omdat hij deze periode juist zo lekker in zijn vel zat. En hij drinkt ook nog altijd niet. Zijn hele reactie zie je in de video bovenaan het artikel.

De dj deelde dinsdagochtend zelf een foto van de in de prak gereden Lamborghini waar hij kort daarvoor nog zelf in reed. “Na het wegslippen van de auto ben ik vannacht de macht over het stuur verloren”, schreef Dave. “Godzijdank ben ik er vrijwel zonder letsel vanaf gekomen.”

Dave had de auto geleend fitness-vlogger Mo Bicep. In een eigen bericht op Instagram stelde Mo zijn volgers en die van Dave gerust dat het goed met hem gaat. “Met hem is er gelukkig niks aan de hand.”

Ooggetuige

Een ooggetuige heeft op de website van GeenStijl gereageerd op het rijgedrag van Dave, eerder op de dag. “Ik zag hem gistermiddag de hele tijd keihard rijden over Nassaukade/Stadhouderskade. Knalpijp maakte zoveel lawaai dat de auto-alarmen afgingen en toen slipte hij al een keer, scheerde rakelings langs een bus. Door alert reageren van de buschauffeur geen aanrijding. Mafketel.”