Sterren

Dave Roelvink verbluft volgers met sexy foto

Realityster Dave Roelvink heeft op zijn Instagrampagina een nieuwe, sexy foto gedeeld. Veel volgers zwijmelen vooral weg bij zijn felblauwe ogen…

Bij de foto, die hieronder is te zien, schrijft Dave: “Ik heb bij God geen idee meer wat ik voor teksten bij die foto’s moet zetten. Hier is ‘ie, like gewoon.” En likes krijgt Dave ook genoeg, in nog geen 20 minuten vinden al meer dan 6000 mensen de foto leuk. Ook reageren veel volgers op de foto van Dave. “Ohh een omschrijving hoeft niet hoor, de foto alleen is prima”, “Gewoon een perfect plaatje”, “Bloedhoerenknap noemen wij dat in Rotterdam” en “Schandalig knap” wordt er onder andere gereageerd. 

Dave neemt haren van Dries onder handen

Dave kwam vorige week nog in het nieuws nadat hij de haren van zijn vader Dries Roelvink flink onder handen nam. Dave plaatste een video waarbij zijn vader op een stoel zit een Dave zijn haar lekker aan het stylen is. Zelfs de föhn wordt erbij gehaald en hij krijgt ook nog een flinke kwak gel in zijn haar. Je kunt de making of en het eindresultaat in de video hierboven terugzien.