Sterren

De vonken spatten er vanaf bij dit Boer zoekt Vrouw-koppel

De boeren van Boer zoekt Vrouw zijn met hun nieuwe liefdes op stedentrip. Behalve dat het voor alle koppels heel spannend is, springen hier en daar de vonken over…

Bastiaan en Milou verblijven in een prachtige bungalow in Lapland. Hoewel het noorderlicht daar goed te zien is, hebben de tortelduifjes die de eerste avond gemist. “We hebben heel even gekeken en toen gingen we meteen het huisje in”, vertelt Bastiaan. “Ik had het noorderlicht wel echt willen zien. Maar ja, ik moest prioriteiten stellen”, aldus Milou. Toch blijft de afstand wel een probleem voor Bastiaan aangezien Milou de komende zes maanden in Duitsland gaat werken. Toch wil de boer voor zijn nieuwe liefde een lange-afstandsrelatie toch een kans geven.

Bij Geert en Angela spatten de vonken er nog niet echt vanaf volgens de kijkers. “Alsof ze nu al klaar zijn voor een scheiding… Man wat saai, Geert en die vrouw!” schrijft een kijker op Twitter. “Je zit naast een leuke vrouw en dan heb je het over het weer en hoe de auto wiebelt. Kansloos die Geert”, klinkt het online.

Later blijkt dat Geert denkt dat Angela toch niet de ware is voor hem. Dat bevestigt Angela’s gevoelens van twijfel. “Ik had al wel gevoeld dat het er niet in zat”, vertelt Angela. “Ik moet iemand vinden die mijn vrouwelijke ik is”, vertelt Geert. “Maar dat is nog niet zo makkelijk. Als er niks is, dan moeten we elkaar niet aan het lijntje houden.”