Sterren

Deze BN'er doet mee aan volgend seizoen Expeditie Robinson

Hoewel Expeditie Robinsonop op dit moment (nog) niet opgenomen kan worden, lijken we al te weten wie er aan het volgende seizoen mee gaat doen. Dat is niemand minder dan voormalig wereldkampioen kickboksen Nieky Holzken (36). Dat vertelt hij voor de camera van Shownieuws.

“Er is iets heel moois aangekomen voor de corona, maar dat ging niet door. […] Dat was Expeditie Robinson, daar keek ik al 20 jaar naar uit. Daar droom ik al 20 jaar van om daar een keer aan mee te doen, en nou was het eindelijk zover, in de onderhandelingen, en dan komt corona…”, aldus Nieky tegenover Shownieuws.

Presentatrice Nicolette Kluijver vertelde maandag nog bij RTL Boulevard: “Ik hoop dat de kandidaten aan boord blijven en dat ze zich nog harder voorbereiden.” Het lijkt er dus op dat de deelnemers van het programma al vaststaan.

Door de coronacrisis is het nog erg onduidelijk wanneer de opnames zullen gaan plaatsvinden: “Er worden allemaal nieuwe locaties gezocht, maar wanneer we kunnen vertrekken weten we nog niet. We staan allemaal stand-by en als we een go krijgen, kunnen we weg. Waar dat op de wereld is, weten we alleen niet”, aldus Nicolette.

View this post on Instagram

Dutch and proud 💪

A post shared by The Natural (@niekyholzken) on