Sterren

'Dirk en Gertrude Kuyt gaan scheiden'

Het huwelijk van Dirk en Gertrude Kuyt bevindt zich in zwaar weer. Dit bevestigen betrouwbare bronnen in de voetbalwereld aan Shownieuws.

Er gaan al een tijdje geruchten over een huwelijkscrisis van het Feyenoord-icoon en zijn vrouw. Inmiddels blijkt het niet meer te redden. Dirk en Gertrude zijn nog niet officieel gescheiden, maar dit is wel het plan.

In radioprogramma Veronica Inside werd donderdag al melding gemaakt van de geruchten. Toen Guido den Aantrekker, hoofdredacteur van Story en Shownieuws-deskundige, aan de lijn hing, zei presentator Wilfred Genee: “Rick denkt dat hij een nieuwtje heeft. Hij denkt dat het om een scheiding gaat.” Sidekick Rick Romijn zegt vervolgens cryptisch: “Ik hoorde een voetballer uit Katwijk.” Als Wilfred Genee vervolgens suggereert dat het dus wel niet waar zal zijn als Guido van niets weet, zegt de Story-baas: “Dat heb ik niet gezegd. Misschien bevestigen jullie wel nogmaals iets dat wij ook wel wisten.”

Shownieuws heeft het management van de voormalig voetballer om een reactie gevraagd, maar tot op heden niet gekregen.

Dirk en Gertrude zijn zeventien jaar geleden met elkaar getrouwd. In 2003 stapten zij in het huwelijksbootje. Samen hebben zij vier kinderen: Aidan Benjamin, Jorden, Noëlle en Roan Dirk.

UPDATE: Inmiddels is de breuk officieel bevestigd aan De Telegraaf en heeft Dirk zelf gereageerd op de aankomende scheiding.