Sterren

Dìt is de droomvrouw van Dave Roelvink

Van Dave hoeft een vrouw totaal niet opgespoten te zijn, hij houdt juist van naturel. Dat verklapt hij in de nieuwste editie van Grazia.

Daten

Dave is de laatste tijd aan het daten geslagen, zo vertelt hij aan het tijdschrift. “Ik ben uit eten geweest met een meissie en ik heb een filmpje op Instagram gezet met haar naast me in de auto. Meer is het niet. Het was gezellig, maar daar is het bij gebleven.” Er dus geen sprake van een relatie, maar wel van een date. De video is bovenaan het artikel te zien.

Echt op zoek naar een nieuwe liefde is Dave niet. “Ik ben ook niet heel erg op zoek, hè. Als ik een leuke klik met iemand heb, ga ik een hapje eten. Wordt het wat, helemaal goed. Wordt het niets, ook prima. In principe ben ik nog helemaal op de markt.”

Droomvrouw

Dave heeft wel een duidelijk beeld van zijn ultieme droomvrouw.  “Ik hou van een natural beauty. Niet te veel make-up, iemand die gewoon lekker knap van zichzelf is. Dat opgespoten gebeuren hoeft van mij niet. Toen ik achttien was vond ik dat de shit, maar daar ben ik nu wel overheen. Qua innerlijk zoek ik een lieve, betrouwbare vrouw met humor. Als dat goed zit, ben ik al gauw tevreden.”