Sterren

Dit is de nieuwe bekende vriendin van Ronnie Flex

Ronnie Flex lijkt te daten met de dochter van voormalig profvoetballer Ronald de Boer. Demi de Boer deelde maandag een intiem kiekje met de rapper op haar Instagram…

Op het plaatje zitten de twee gezellig in een restaurant. “Terugblik naar mijn verjaardag”, schrijft de dochter van Ronald op haar social media. Al snel worden de twee overladen met felicitaties van hun vrienden en volgers.

Vader Ronald de Boer bevestigt aan Shownieuws dat Ronnie inderdaad zijn nieuwe schoonzoon is en hem ook al heeft ontmoet. “Ik heb hem een keertje gezien, aardige jongen. Twee of drie maanden geleden bij een clipopname.”, laat hij weten.

Eerder was Ronnie Flex samen met zangeres Famke Louise. Eind 2018 bevestigde Famke hun relatie. Kort daarna kwamen er al berichten naar buiten dat de twee alweer alweer uit elkaar zouden zijn. En in april 2019 maakten ze bekend dat Ronnie en Famke uit elkaar zijn. Deze geruchten gonsden al veel langere tijd, zeker omdat Ronnie onverwacht vader werd van een kind bij een andere vrouw. 

View this post on Instagram

tb to my bday❤️

A post shared by Demi de Boer (@demiideboer) on