Sterren

Dit is de reden dat André Jr. wordt afgeschermd op social media

André Hazes en Monique Westenberg hebben sinds kort een drastisch besluit genomen over hun zoontje André Junior. Het stel legt uit waarom ze deze bewuste keuze juist nu hebben gemaakt…

Het driejarige jochie wordt niet langer meer met zijn hele gezicht in beeld gebracht op de sociale media-kanalen van zijn ouders. Meestal wordt er een sticker of een emoji over het gezichtje van de kleine Dré geplaatst of kijkt hij niet in de camera.

Het viel voornamelijk op nadat André afgelopen week een hilarische grap uithaalde met zijn zoontje. In de video, die hierboven te zien is, was het gezichtje van de driejarige geblurd. Terwijl eerder kwam de driejarige wel altijd met zijn gezicht in beeld op Instagram van André en Monique.

André en Monique laten aan RTL Boulevard weten dat de kleine Dré tegenwoordig steeds vaker op straat wordt herkend. Daarnaast wordt het jochie dit najaar alweer vier jaar en dat betekent ook dat hij dus vanaf dan naar de basisschool zal gaan. Daarom heeft het stel ervoor gekozen om de kleine wat minder in het middelpunt van belangstelling te zetten door hem minder op sociale media in beeld te brengen.